verzorging

2433305

baard olie

Hoe gebruik je baard olie

Ben je op zoek naar een makkelijke en snelle manier om je baardhaar zacht en gezond te houden, de jeuk van doorkomende haren te verminderen en een gezonde baardgroei? Dan is een 100% natuurlijke baardolie voor jou de beste keuze. Baardolie van hoge kwaliteit verzorgt de huid onder je baard en maakt je baardhaar zacht.

Hoe gebruik je baard olie:

Hoeveel olie je per keer gebruikt, is afhankelijk van de lengte en dikte van je baard. Bij de meeste olies, is een klein beetje al genoeg.

Wrijf de olie tussen je handen, tot het egaal verdeeld is. Masseer het dan eerst in je huid en vervolgens in je baard. Vergeet hierbij niet je bovenlip en snor.

Je kunt de olie het beste na het douchen aanbrengen, als je huid nog warm en vochtig is. De poriën staan dan open, zodat de olie goed je huid in kan trekken.

Hierna kun je een baardkam of baardborstel gebruiken om je baard te stijlen.

barber-03-free-img.jpg

baard balsem

Hoe gebruik je baard balsem

Een goede baard balsem met 100% natuurlijke ingrediënten voedt, verzorgt en verstevigt je baard om hem perfect te kunnen stijlen. Ook laat het je baard voller lijken.

Ben je op zoek naar een alles-in-één baard balsem die je niet hoeft uit te wassen en makkelijk te gebruiken is? Dan is een 100% natuurlijke baard balsem de beste keuze voor jou.

Voor het beste resultaat, vermijd baard balsems waar synthetische ingrediënten zoals vaseline (petroleum jelly). Deze kunnen je huid irriteren en gezichtshaar beschadigen. In plaats hiervan, kun je balsems met natuurlijke ingrediënten gebruiken zoals shea butter, bijenwas of lanoline. Deze ingrediënten zijn gezonder voor je huid en laten je baard voller lijken.

Hoe gebruik je baard balsem:

Schraap met je nagel een klein beetje balsem uit het potje en wrijf het tussen je handen. Masseer de balsem eerst in je huid en daarna in je baard. Begin hierbij in je nek en werk omhoog, tot je alle huid onder je baard gehad hebt.  De baard balsem verzorgt je gezichtshaar vanaf de wortels.  

Verdeel vervolgens de balsem over je baardhaar. Werk hierbij in de tegengestelde richting, van boven naar beneden.

Om de balsem nog beter te verspreiden en je baard te stijlen, kun je een baardborstel of baardkam gebruiken.

barber-01-free-img.jpg

snorrenwax

Hoe gebruik je snorrenwax

Snorrenwax is een stevige pomade die je voor je snor kunt gebruiken om hem te verzorgen en stijlen. De juiste stevigheid is afhankelijk van de lengte van je snor en gewenste stijl. Natuurlijke snorrenwax heeft ook versterkende eigenschappen, die belangrijk zijn als je snorhaar groeit.

Hoe gebruik je snorrenwax:

Als je nog nooit een snorrenwax gebruikt hebt, dan zul je merken dat je het niet makkelijk is om deze uit het potje te halen. Het is handig om hem wat op te warmen, zodat je de wax er makkelijk met je nagel uit kunt schrapen. Je kunt hiervoor een föhn gebruiken, hem op de verwarming zetten of even in je broekzak doen.

Wrijf een klein beetje snorrenwax tussen je vingers om het zachter te maken en te verdelen. Breng de wax gelijkmatig aan in je snor. Begin hierbij in het midden van je snor en werk naar de punten.

Als de snorrenwax is ingetrokken in je snor, kun je hem stijlen met een snorrenkam.

pic07-free-img

pre-shave olie

Hoe gebruik je pre-shave olie

Waarom pre-shave olie gebruiken?

Er zijn veel redenen om een ​​pre-shave olie te gebruiken, waarvan sommige hieronder worden vermeld:

- Pre-shave olie biedt een hoge mate van bescherming tegen irritatie van de huid door het scheermes. Vooral voor mensen met een erg gevoelige huid.

- Pre-shave olie hydrateert je gezicht en vormt de perfecte basis voor een comfortabele scheerbeurt. Het zorgt voor pijnloos scheren zonder branderig gevoel, huiduitslag of een droge, vlekkerige huid.

- Pre-shave olie laat je gezicht geconditioneerd en gehydrateerd achter.

- Pre-shave olie maakt je baardhaar zacht, wat leidt tot een comfortabele scheerbeurt.

- Pre-shave olie tilt de baardharen wat op van de huid voor een gladdere snede, daarnaast creëert het een glad oppervlak waar het mes overheen kan glijden.

Hoe gebruik je pre-shave olie?

1. Doe een paar druppels in de palm van je hand en wrijf vervolgens beide palmen voorzichtig een paar seconden tegen elkaar voordat je de olie in de baardharen masseert.

2. Masseer de olie gedurende minstens 30 seconden in je baard en huid.

3. Laat de olie vervolgens nog minstens 30 seconden ‘werken’ voordat je je scheerzeep aanbrengt.

4. Gebruik deze minuut om de olie uit uw handen te wassen.

5. Scheren maar!

Portfolio photo 02

baard shampoo

Hoe gebruik je baard shampoo

Een van de belangrijkste onderdelen van baardverzorging is hoe hem schoon te houden. Of het nou door eten, drinken of je natuurlijke omgeving komt, er komt altijd vuil in je baard. Gelukkig is er baard shampoo, speciaal gemaakt om je baard schoon en fris te houden.

Baard shampoo is afgestemd op de behoeften van je baard. Er zitten minder schadelijke stoffen in dan gewone shampoo, welke je huid en haar laten uitdrogen en irriteren. De huid bovenop je hoofd is dikker dan de huid op je gezicht. Hierdoor wordt het sneller vet en is een agressievere reiniging nodig. Voor je gezicht is een mildere reiniging beter.

Hoe gebruik je baard shampoo:

Wrijf een beetje baard shampoo tussen je handen en verdeel het over je baard. Masseer het goed in, zodat het ook op je huid komt. Laat het even intrekken en spoel het daarna goed uit.

 Het is voldoende om je baard één of twee keer per week te wassen. Als je dit vaker doet, kan dit schadelijk zijn voor je baard en huid.

Na het wassen, is het goed om je baard in te smeren met een baard olie of baard balsem.

327686-P9L53T-868

tattoo balm

Hoe gebruik je tattoo balm

Je hebt het eindelijk gedaan. Je hebt de tatoeage die je altijd al wilde hebben. Het is helder en het is kleurrijk. Maar nu moet je ervoor zorgen dat je geen huidinfectie krijgt. Dus hoe weet je eigenlijk wat de juiste stappen zijn?

Nazorg voor je tattoo:

Dus, hoe kun je ervoor zorgen dat een nieuwe tatoeage iets is waar je geen spijt van krijgt?

Laat je tattoo niet uitdrogen
Dat is de allerbelangrijkste verzorgingsregel.

Je tattoo laten uitdrogen, is niet bevorderlijk voor het genezingsproces. Als je tattoo te droog wordt, geneest het minder snel en heb je bovendien meer kans op korstvorming. Korstjes kunnen scheuren en je tattoo weer behoorlijk beschadigen.

Smeer je tatoeage in de heelfase regelmatig in met een onze tattoo balm. Gedurende de eerste 4 dagen om de 4 uur als dat mogelijk is en anders minstens twee keer per dag.

Smeer vooral niet te dik!

Een te vochtige wond, verhoogt weer het infectiegevaar. Dat niet alleen. Door je tattoo te dik in te smeren, sluit je de huid te veel af en kan je tattoo niet ademen. Dat is niet goed voor de genezing van je tattoo. Bovendien kan je zo ook puistjes krijgen.

Het insmeren van je net gezette tattoo is niet het allerfijnste om te doen. Onze tattoo tattoo balm is zo ontwikkeld dat het héél makkelijk uitsmeert, zodat het insmeren veel minder pijnlijk is.

Voor de genezing van je tattoo is het niet alleen belangrijk dat je je tattoo regelmatig insmeert, maar ook dat je hem regelmatig schoonmaakt.

Met het schoonmaken van je tatoeage help je je tattoo te beschermen tegen schadelijke bacteriën.

Maak je tattoo niet schoon met een normale douche gel. Gebruik voor het wassen van je tattoo een zeepvrije zeep of wasgel met een huidvriendelijke pH-waarde.

 
Scroll naar boven