Over ons

Wie is The CRazy Gnome

Wie is The Crazy Gnome

 

The Crazy Gnome is een voormalig Zuid-Afrikaner, getrouwd met een mooie Nederlandse vrouw, vader van drie kinderen en een fulltime baan als bouwlaser technicus.

The Crazy Gnome is een (uit de hand gelopen) hobby. Zoals de meeste mensen, heb ik een grote passie voor mij hobby. Ik steek veel tijd en energie in mijn producten, om er zeker van te zijn dat ze van de beste kwaliteit zijn.

 

Hoe is het allemaal begonnen?

 

Door mijn bebaarde jaren heen, heb ik al veel verschillende verzorgingsproducten geprobeerd. Doordat mijn baardhaar erg krult en vrij stug is, was het lastig is om het juiste product te vinden voor mijn baardbehoeften.

Om die reden ben ik begonnen met het experimenteren met mijn eigen baardproducten. Na veel vallen, opstaan en samples, kwam ik tot het ideale product. Ik heb veel samples aan vrienden gegeven, die het weer aan hun vrienden gaven. Zo kwamen er ook samples bij een aantal barbiers terecht.

Ik heb veel feedback en tips ontvangen om mijn producten nog beter te maken. Na bijna een jaar te hebben samengewerkt met een aantal barbiers, waren de producten klaar en barbierwaardig.

Onze producten zijn een perfecte match voor alle typen baarden (waaronder die van mijzelf ). Ik gebruik de beste 100% natuurlijke en vegan ingrediënten voor mijn producten. Alles is handgemaakt met precisie.

 

Welke producten hebben we?

 

We hebben een vegan geurloze baard olie, een vegan geurloze baardbalsem (binnenkort verkrijgbaar), een vegan geurloze snorrenwax (binnenkort verkrijgbaar), een geurloze baardbalsem (niet-veganistisch), een geurloze snorrenwax (niet-veganistisch), een vegan pre-shave olie (met een eucalyptus en rozemarijn geur) en een vegan tatto balm (met de bijzondere geur van cederhout, wierook en lavendelolie).

We zijn aan het experimenteren met etherische oliën, om een unieke geur te vinden die iedereen zal associëren met The Crazy Gnome. Al onze producten zullen dan ook in deze geur verkrijgbaar zijn.

Wil je feedback geven of heb je tips voor een nieuw product? Dan horen wij dit graag via: crazyideas@thecrazygnome.com.

DSC_0002

the crazy gnome in samenwerking met soap7

Onze zepen zijn 100% natuurlijk, vegan en handgemaakt door SOAP7.

 

Soap7 is een kleine zeepfabriek waar natuurlijke zepen op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Zonder conserveermiddelen, synthetische geur- en/of kleurstoffen.

 

Deze zeep is niet alleen beter voor je huid, maar ook beter voor het milieu door het knijpflesje douchegel te vervangen door een milde zeep.

voor meer info over

wie wij zijn en wat wij doen:

info@thecrazygnome.com

Scroll naar boven